Aanzet tot een webshop, het waarom.

Wat nu deze website is geworden begon ooit in 2002 toen ik vanuit Nederland naar België verhuisde. Vele filtersystemen uitgeprobeerd, maar vroeg of laat namen ze mijn twijfels nooit weg. Tot ik in de zomer van 2008 kennis maakte met de Jungbrunnen, om er 23 december 2008 ene te laten installeren.

The rest is history en sindsdien heb ik geen betere oplossing zien passeren: Dit water verandert uw leven & frequency is the cure.

Dit water verandert uw leven

Als ‘wakkere’ mens wil ik ver gaan als het gaat om gezondheid. Perfectionisme en een zekere control freakishness speelt mij daarin parten. Ik zie het echter als een troef, de meeste tijd toch..

Tot mijn ontzetting zie ik regelmatig bezitters van Jungbrunnen op zwier gaan met de verkeerde bidons, tot en met plastic-met-weekmakers toe. Op zo’n moment gaan bij mij alle alarmbellen af en schiet ik in gang.

In gang met initiatieven om te vertellen waarom én welke bidons je zou moeten gebruiken om het zuivere en gevitaliseerde Jungbrunnen-water te vervoeren en stockeren/presenteren.

En dan kom ik uiteindelijk tot een aantal producten die ik in een webshop wil gaan toevoegen aan mijn aanbod. Als aanvulling op de filtersystemen.

Deze aanvulling bestaat feitelijk uit het glaswerk van het Zwitserse Nature’s Design, de i9Bottles uit Tsjechië, de Duitse Orgonakkumulator van Jentschura én een doorverwijzing naar de handel die talloze Inox-drinkflessen verkopen, ter plaatse of digitaal. Die wereld zal ik niet willen betreden.

Coming soon!

Orgonakkumulator verhoging en bescherming energieniveau

Gerelateerde artikelen

Oeps, in uw zoektocht naar 'zuiver en gezond' zien we je niet graag gaan.

Heb je iets niet duidelijk of een bijkomende vraag, geef het hier gerust aan? Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Of toch bye bye?