Frustraties

#ergernis #hocusspocus #gebakkenlucht #jungbrunnen #www.raphaelclaessens.be

Ik ben actief in de wereld van het behandelen van water, om er het beste drinkwater van te maken. Naar eer en geweten ben ik er van overtuigd dat ik hierin het gezondste drinkwater moet proberen te leveren. Behandelen is voor mij meer specifiek het zuiveren van drinkwater en hierbij zijn twee pijlers zeer belangrijk, het stoffelijke en het fijnstoffelijke niveau.

Stoffelijke zuivering

De eerste pijler bestaat uit het zuiveren van het water vanuit het ‘stoffelijke’, het water zuiveren van partikels die waarneembaar zijn met een microscoop of elektronenmicroscoop. Dit vertaalt zich gemakshalve in de droogrest en staat niet voor niets op alle flessenwater vermeld als milligram per liter, soms als ppm-waarde, parts-per-million.

Sorry, I don’t buy this shit!!

Er zijn concurrenten/concullega’s die zeggen dat dit niet nodig is. Als je het water maar genoeg op fijnstoffelijk niveau zou behandelen, dan zouden hormoonresten, landbouwchemicaliën, ja zelfs medicijnresten geen kwaad kunnen. Zo proberen ze u te overtuigen. Sorry, I don’t buy this shit!! Het toverwoord waar ze zich achter verschuilen is dan kwantumtechnologie, niet te verwarren met placebo- of nocebo-effecten.

Fijnstoffelijke zuivering

In mijn ogen moet het water na de stoffelijke zuivering inderdaad ook fijnstoffelijk worden gezuiverd, maar steeds in combinatie met elkaar. En vanuit mijn achtergrond als natuurgeneeskundige verkies ik het om hiervoor dicht bij de natuur te blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan edelstenen, biofotonen, wervelingen, bergkristallen, zeoliet en shungiet.

Ziedaar de systemen die ik verdeel, de Jungbrunnen die een combinatie zijn van stoffelijke én fijnstoffelijke zuivering van drinkwater.

Kwantumtechnologie, what’s in the name?

Als je kwantumtechnologie wél zou willen verwarren met placebo- of nocebo-effecten, concullega’s ga dan aub niet vele honderden of zelfs duizenden €€€’s uit de zakken kloppen van goedgelovige mensen. Om ze dan voor te spiegelen dat ze met een onderhoudsvrij systeem het zuiverste drinkwater aan het drinken zijn.


Voilà, mijn gedacht, Raphaël.
www.raphaëlclaessens.be

Gerelateerde artikelen

www.raphaelclaessens.be
Blog

Veel terugkerende begrippen

Omgekeerde osmose combineren met vitalisatie geeft zeer zuiver drinkwater mét een hoge bovis-waarde. Dergelijk drinkwater ondersteunt het zelfgenezend vermogen en daarmee de gezondheid

Read More »