Mei-Plasticvrij

De campagne Mei-plasicvrij dreigt een beetje onder te sneeuwen in al het corona-geweld.

In een klein hoekje van de krant lees je dat er op de oceaanbodem veel meer plastic ligt dan tot noch toe gedacht.

Mei-plasticvrij is geen overbodige luxe en we zouden de overige 11 maanden ook moeten minderen. En net zoals we ‘corona’ samen dienen aan te pakken, moeten wij ook samen het plastic-probleem aanpakken. In gesprek met de Bond Beter Leefmilieu vernam ik dat door elke Belgische voordeur ruim € 500 aan flessenwater wordt binnengedragen. Veel geld en veel vervuiling; 500€ is goed voor zo’n 1500 flessen water, waarvan het overgrote deel plastic flessen zijn.

Elders op deze blog kunt u lezen hoe ongezond het is om water uit plastic flessen te drinken.

Voor € 500 euro per jaar kan ik u het beste drinkwater verzorgen, plastic-vrij. Goedkoop water, zodat u nu ook soep, koffie en thee gaat maken met het zuiverste water.

Wij noemen onszelf ‘Waterconsulenten’ en samen met mijn collega’s in Vlaanderen en Wallonië houden wij ons pleidooi om een filtersysteem bij u thuis te installeren. En wij zorgen dat dit systeem 30 jaar blijft werken, zodat u zich ‘nooit’ meer zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw drinkwater. Gegarandeerd, en dat menen we!


Vraag ernaar in deze mei-plasticvrij-maand.

Doe mee met Mei Plasticvrij!

Gerelateerde artikelen

www.raphaelclaessens.be
Blog

Veel terugkerende begrippen

Omgekeerde osmose combineren met vitalisatie geeft zeer zuiver drinkwater mét een hoge bovis-waarde. Dergelijk drinkwater ondersteunt het zelfgenezend vermogen en daarmee de gezondheid

Read More »