Water zuiveren is vuil verwijderen. Waar blijft dit vuil (1)?

Aan de titel van deze blog zitten drie dimensies.

 

Wie zijn water niet filtert wordt zelf het filter. Een uitspraak van een wijze man uit Oostenrijk, Victor Schauberger. Het vuil in uw drinkwater komt in uw lichaam terecht en zal daar uw zuiveringsorganen gaan belasten: uw lever, nieren, darmen, huid en longen zullen hun best gaan doen om het vuil te verwijderen.

En als die toestroom aan vuil te groot is heeft een lichaam nog een wijsheid: het vuil wordt in vetweefsels ‘onschadelijk’ weggezet, of uw lichaam gaat het vuil vasthouden in verdunningen van water: u gaat water vasthouden, oedeem in medische termen. Een derde hulpmiddel waar vuil wordt vastgezet is in uw bindweefsel, wat volop aanwezig is in ons bloedvatenstelsel. De verzamelterm voor vuil in uw bloedvaten is aderverkalking. Alle reden dus om te zorgen dat u het juiste water binnenspeelt, temeer daar een mens in zijn/haar leven zo’n 30.000 liter water drinkt.

Het juiste drinkwater? Vers & met een droogrest onder de 60. Hierin zijn de Jungbrunnen uw ideale levensgezel, 30.000 liter lang….

Voldoende gehydrateerde organen blijven langer gezond

Gerelateerde artikelen

www.raphaelclaessens.be
Blog

Veel terugkerende begrippen

Omgekeerde osmose combineren met vitalisatie geeft zeer zuiver drinkwater mét een hoge bovis-waarde. Dergelijk drinkwater ondersteunt het zelfgenezend vermogen en daarmee de gezondheid

Read More »