Onderhoud is noodzakelijk

Uiteraard hebben onze Jungbrunnen-filtersystemen ook onderhoud nodig. Hoewel de afvalstoffen die uit het water gefilterd worden continu wegspoelen, is er periodiek toch een volledige en grondige reiniging van het systeem nodig. Om jaar na jaar het zuiverste water te kunnen drinken, moet het toestel minimaal één keer per jaar onderhouden en nagezien worden.

Jaarlijks contacteren we jou om een afspraak te maken voor het onderhoud door één van onze technici. 

Vanuit een centrale database wordt dit opgevolgd en efficiënt ingepland. Tijdens het onderhoud zullen één of meerdere (voor)filters worden vervangen, samen met één of meer modules die instaan voor de vitaliteit van je drinkwater. 

Een onderhoudsbeurt wordt steeds afgesloten met de ontsmetting van je systeem en met name van het voorraadvatje met water.  Na afloop van het onderhoud twee keer doorspoelen en je systeem is weer klaar voor intensief gebruik.

Garantie

Aan de garantie is de voorwaarde verbonden dat een systeem effectief onderhouden wordt. Het laten uitvoeren van een onderhoud betekent dan dat de garantie met één jaar wordt verlengd. Vraag ernaar!

Onderhoud nodig of problemen? Contacteer mij, ik help je graag verder.

De onderhoudsprijzen (incl. plaatsing door technieker, excl. BTW van 6% of 21%) zijn afhankelijk van het type systeem:

Jungbrunnen 66-00: € 170 jaarlijks & eens in de drie jaar € 60 extra

Jungbrunnen 66-Ultimate:  € 195 jaarlijks & eens in de drie jaar € 60 extra

Jungbrunnen 33-00: € 155 jaarlijks

Jungbrunnen 33 Ultimate: € 170 jaarlijks

Jungbrunnen 22-00 & 22-Ultimate: € 155 jaarlijks

Losse High Energy module: € 60