Waarheden over W@ter

Waarheden over de relatie tussen (drink)water en uw gezondheid.

VOORDRACHT MÉT WATERDEGUSTATIE

Wat ons gewicht betreft bestaan we zelf voor zo’n 70 % uit water. Wat aantallen betreft is ons lichaam zelfs voor 95 % opgebouwd met watermoleculen.

We drinken in ons leven bovendien 30.000 (!!) liter water.

En dus biedt water een spectaculaire poort naar gezondheid*.

Van nature voelen we aan dat water belangrijk is voor ons.  En dan begint de onduidelijkheid, hoe zien de bomen en het bos eruit? Zien we niets over het hoofd?

Schuif uw zoektocht naar het beste water niet langer voor u uit.

 

Waarheden over Water

 

Het is de hoogste tijd, echt waar! Kom naar Shamballa in Deinze.

Want:

Hoeveel water zouden we moeten drinken?

Welk water zouden we moeten drinken en is de ‘droogrest’ inderdaad zo belangrijk? Immers, waarom staat er op al het flessenwater deze droogrest vermeld, maar niet op de factuur van mijn stadswater? En hoe wordt water dan wel gecontroleerd?

Huh, water heeft een geheugen? En zelfs een zekere vitaliteit?

Dit water verandert uw leven

Vragen, vragen en nog meer vragen.

Met veel enthousiasme en gedrevenheid wil Raphaël Claessens u meenemen op een ontdekkingsreis doorheen de wereld van water. Niet z’n eerste voordracht, hij heeft inmiddels de nodige waters doorzwommen en geeft sinds 2008 deze voordrachten.

Inclusief een vragenrondje aan het einde  zal de voordracht maximaal 2 uur duren, inclusief een pauze met ‘culinaire’ water-degustatie.

Na deze voordracht zal water nooit meer hetzelfde zijn. En kunt u bewuste keuzes maken om uw gezondheid positief te beïnvloeden. Met water……

Gerelateerde artikelen

Oeps, in uw zoektocht naar 'zuiver en gezond' zien we je niet graag gaan.

Heb je iets niet duidelijk of een bijkomende vraag, geef het hier gerust aan? Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Of toch bye bye?