Ik ervaar apotheek Dubois in Heule als een eigentijdse apotheek die verder wil gaan dan quick-fixes. Naast het klassieke gamma komt bij Diederik ook homeopathie, fytotherapie en zoveel aanvullende gezondheid-ondersteunende technieken en inzichten. De apotheek is gewaardeerd tot ver buiten Heule en het doet deugd hier een voordracht te mogen organiseren onder de titel ‘Waarheden over drinkwater’. Hierin worden zeer diverse aspecten van gezond drinkwater besproken en helpen we je door de bomen het bos van waterfilters te duiden. 

Er is een pauze voorzien, waarin verschillend drinkwater -blind- kan worden geproefd en beoordeeld.

Ik zie er alvast naar uit u te mogen begroeten op wat een boeiende avond zal worden bij een boeiende gastheer. Welkom!

Waterfilter Voordracht Heule

Hoe zou ik me kunnen voorbereiden op uw voordracht? werd mij gevraagd. Hmm, ja hoe.

De voordracht gaat niet zover als mijn website en daarom zijn er enkele rubrieken waar u doorheen zou kunnen struinen.

Twijfelt u over de noodzaak om af te zien van het drinken van kraantjeswater? Ik verzamel hier rond artikels onder de rubriek “Nieuws”, waar onder andere een vlog is over de gevaren van Fluor.

Waterfilters en prijzen komen samen in de webshop en ook de rubriek “Producten” geeft een overzicht van gezondheidsbevorderende oplossingen-van-deze-tijd.

Oeps, in uw zoektocht naar 'zuiver en gezond' zien we je niet graag gaan.

Heb je iets niet duidelijk of een bijkomende vraag, geef het hier gerust aan? Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Of toch bye bye?