NaGeBa beurs in Torhout

You are here

NaGeBa vzw organiseert jaarlijks de gezondheidsbeurs ‘Natuurlijk en Gezond in Balans’, kortom de NaGeBa-beurs.

De vzw heeft hiermee in de eerste plaats tot doel om mensen te verbinden. Verbinden met zichzelf, met elkaar, maar evenzeer ook met de natuur. Niet alleen de bezoekers met de standhouders, maar ook de bezoekers onderling alsook de standhouders onderling.

Daarnaast wil NaGeBa vzw ook mensen inspireren en bewust maken van een gezonde levensstijl. En ze zien dat heel breed: van gezonde voeding tot gezond bewegen, van complementaire behandelingen tot natuurlijke producten en materialen, van opleidingen tot interessante lectuur, enz.

De NaGeBa-beurs is uniek in zijn soort: zo krijgt bijvoorbeeld elke standhouder dezelfde grootte van stand. Ook de openheid binnen de beurs valt meteen op.En het meest kenmerkend is dat elke standhouder uniek is met zijn aanbod. Op die manier krijgt de bezoeker een enorme diversiteit te zien van producten en diensten. Voor de editie 2019 zijn er maar liefst 56 standhouders. En daar is we het NaGeBa-team fier op.

De ganse dag zijn er ook tal van gratis demonstraties waaronder yoga, gongyoga, dans,…Of wat dacht je van een demo hoe je je eigen lippenbalsem maakt? Of… je eigen kruidenshampoo?

En niet onbelangrijk: de eerste 50 bezoekers verwelkomen ze graag met een goodiebag gifts en kortingsbonnen.

Je bent dus van harte welkom op deze sfeervolle gezondheidsbeurs ‘Natuurlijk en Gezond in Balans’.

Deelnemen aan dit evenement