U wenst een alles in één kraan?

Middels de technologie in diverse kranen kan er worden gespeeld worden met het uitstromende water.

En dit op het vlak van watertemperatuur of juist op het vlak van de ‘bubbels’, het bruiswater. U wenst de temperatuur van het water in te stellen, ergens tussen de 60 en 100 °C? Perfect mogelijk. Of u wilt juist koel bruiswater? Ook dit is perfect mogelijk. Mét of zonder het filteren van het water.

Wij bieden 4 mogelijkheden, steeds te comineren met een ronde of rechthoekige kraan in de uitvoering chroom, Inox of zwart. 6 kranen in totaal dus.

Mogelijkheid één: Enkel kokend keukenwater als extra*.

Met deze oplossing zult u een stuk minder lang in de keuken staan en u vermaken met uw gasten, of dat nu gezin of vrienden zijn. U heeft steeds kokend water beschikbaar en het zetten van koffie of thee, het koken van spagetti of bereiden van heerlijke soep gebeurd in een handomdraai, haast letterlijk.

Gezond ook, want het kokende water kan voordien worden gefilterd om tot een zuivere samenstelling van uw water te komen.

Het design is schitterend en een waterkoker kan voortaan worden opgeborgen. Daarnaast kan deze kraan uw huidige warmwaterboilertje vervangen.

met extra* bedoelen we dat u via de nieuwe keukenkraan uw bestaande stadswater-toevoer kunt behouden.

Een tweede mogelijkheid: Warm, heet of kokend water als extra*.

Als uitbreiding op de eerste mogelijkheid kan nu het warme water nog worden ingesteld op drie verschillende temperaturen: warm, heet of weer kokend water, al of niet gefilterd. 

Stijlvolle led-verlichting geeft aan welke temperatuur u mag verwachten, zodat u zich nooit mispakt.

Optie drie: Bruisend water mét mogelijkheid tot koelen.

Van het verwarmen van water maakt deze oplossing de switch naar het juist koelen van het (filter)water. Maar dat is niet alles, u kunt ook nog het bruisgehalte zelf instellen. 

Zo bespaart u zich de aanschaf van waterflessen met bruiswater. Gemakkelijk en ook het milieu zal u hiervoor dankbaar zijn. Kortom, een keuze helemaal van deze tijd.

Het verwarmen van het water is bij deze oplossing niet aan de orde en hierdoor is er bij deze variant een kraan mogelijk met uittrekbare kop. 

Bij installatie neemt onze installateur de werking van de kraan door en daarbij ook de betekenis van de verschillende kleuren LED-verlichting.

Onze topper, de vierde mogelijkheid: álles in één.

En dan is er onze topper, een oplossing die absoluut maatwerk toe staat middels de tussenkomst van uw smartphone. Met dit watersysteem tap je moeiteloos gekoeld en bruisend water, kokend water, gefilterd water en natuurlijk gewoon warm en koud water. 

Bovendien wordt de mogelijkheid geboden alleen die functies te kiezen die je nu wilt en op een later moment je systeem uit te breiden met andere functies. Je betaalt alleen wat je nodig hebt.

Dit watersysteem wordt ondersteund door een coole app waarmee je o.a. timers kunt instellen, nieuwe filters kunt bestellen en nog veel meer.

Maatwerk voor uw luxe en plezier

2 type kranen, 3 verschillende uitvoeringen (chroom, INOX of zwart)