Waarom filteren?

Wie zijn water niet filtert wordt zelf het filter

Deze wijze uitspraak van de beroemde Oostenrijkse
natuuronderzoeker Schauberger (1885 – 1958) is nog steeds brandend actueel.
Zijn boodschap wordt zelfs met de dag urgenter.

Dat is waar we moeten naar streven. Dat is het water waar we ons mee moeten omringen. De zuiverheid en schoonheid van een pas geboren baby.  Niet alleen 9 maanden in de moederschoot, maar ons hele leven lang. De schoonheid van kleurrijke vissen bij een koraalrif, de overweldigende bloei van een woestijnlandschap na en incidentele regenbui.

Water kan zoveel schoonheid brengen!

Water is de oorsprong van ons bestaan en de belangrijkste bouwsteen van ons lichaam. Zuiver water is nodig om brand- en bouwstoffen aan te voeren naar de miljarden cellen in ons systeem en de afvalstoffen af te voeren uit die cellen.

Water, een ‘extravert karakter’

De realiteit is dat het water dat we nu nuttigen lang niet altijd zuiver en gezond is, ook al lijkt het kristalhelder en beweert de uitnodigende advertentie het tegendeel. Tijdens de lange weg van bron naar verbruik neemt het water alle stoffen op waarmee het in contact komt. Natuurlijke stoffen, maar vaak ook chemische stoffen die met het blote oog niet te zien zijn maar onze gezondheid op termijn kunnen schaden.

 

Uit landbouw en industrie komen vervuilende chemicaliën in het milieu terecht, niet of nauwelijks afbreekbare stoffen die via bodem of lucht door het water opgenomen worden. En dan zijn er nog de medicijnresten, microplastics en hormoonachtige stoffen uit onze huishoudens die via een omweg – de waterkringloop – in onze waterleiding terechtkomen. Uiteraard doen waterzuiveringsmaatschappijen hun best om ons water te zuiveren. Dat doen ze goed, maar niet goed genoeg.

Droogrest

Doe zelf de test!

Neem een glazen schaaltje, vul met kraantjeswater en laat in de oven op 180°C staan tot alle water (H20-deeltjes) verdampt is. Wat nu nog in de schaal ligt, zijn alle stoffen die geen ‘water’ zijn, de droogrest. Die bestaat niet alleen uit kalk, maar ook uit de vele andere vervuilende stoffen die in het water zijn terechtgekomen. Deze waarde staat ook verplicht op het label van alle flessenwaters, uitgedrukt in milligram per liter.

Al in de jaren ’30 van de vorige eeuw was bekend dat een menselijk lichaam best functioneert bij het gebruik van water met een droogrest tussen de 10 en 60 ppm (parts per million). Stadswater en de meeste flessenwaters benaderen niet eens deze richtlijn.

Zuiverend vitaliserend drinkwater

Een goed filtersysteem op basis van omgekeerde osmose houdt zware metalen, pesticiden, ziekteverwekkers en andere vervuilers tegen. Met behulp van dit proces is het mogelijk tot 99% van de ongewenste substanties uit het water te verwijderen.

De moleculaire drinkwatersystemen van het gerenommeerde merk Jungbrunnen kennen wat dat betreft hun gelijke niet. Bovendien vloeit het gereinigde water voor gebruik ook door 2 energetiseringsmodules die het water vitaliteit geven.

Stap 1:    Waterbehandeling in het voorfiltersysteem
Stap 2:    Waterreiniging door omgekeerde osmose
Stap 3:    Waterenergetisering

Resultaat: 
Onbeperkt zuiver en gezond water om te drinken, om mee te koken en dranken mee te bereiden, zelfs voor het wassen van groenten en fruit. Geen kalkaanslag meer in huishoudtoestellen.

Geniet van vitaal, ultrazuiver water - de vele voordelen

Vaste gebruikers zijn overtuigd en tevreden en raden Jungbrunnen aan familie en vrienden aan.