Onderhoud is noodzakelijk

Uiteraard hebben onze Jungbrunnen waterfilters ook onderhoud nodig. Hoewel de afvalstoffen die uit het water gefilterd worden bij een op omgekeerde osmose gebaseerd waterfilter continu worden weggespoeld, is er periodiek toch een volledig en grondig reiniging van het waterfilter nodig. Om jaar na jaar het zuiverste water te kunnen drinken, moet het waterfilter minimaal één keer per jaar onderhouden en nagezien worden. Tijdens dit onderhoud ontsmetten we volledigheidshalve ook het vatje met waterstofperoxide als effectief en natuurlijk ontsmettingsmiddel.

Jaarlijks contacteren we jou om een afspraak te maken voor het onderhoud door één van onze technici. Carl is hiervoor de verantwoordelijke en op werkdagen tussen 10 en 17u bereikbaar op nummer 02 8910027. 

Vanuit een centrale database wordt dit opgevolgd en efficiënt ingepland. Tijdens het onderhoud zullen één of meerdere (voor)filters worden vervangen, samen met één of meer modules die instaan voor de vitaliteit van je drinkwater. 

Een onderhoudsbeurt wordt steeds afgesloten met de ontsmetting van je systeem en met name van het voorraadvat met water.  Na afloop van het onderhoud twee keer doorspoelen en je systeem is weer klaar voor intensief gebruik.

 

De onderhoudsprijzen (incl. plaatsing door technieker, excl. BTW van 6% of 21%) zijn afhankelijk van het type systeem:

Jungbrunnen 66-00: € 182,50 jaarlijks & eens in de drie jaar € 60 extra

Jungbrunnen 66-Ultimate:  € 217,50 jaarlijks & eens in de drie jaar € 60 extra

Jungbrunnen 33-00: € 167,50 jaarlijks

Jungbrunnen 33 Ultimate: € 182,50 jaarlijks

Jungbrunnen 22-00 & 22-Ultimate: € 167,50 jaarlijks

Losse High Energy module: € 60

Onderhoud aan waterfilters. Ook de Jungbrunnen hebben periodiek onderhoud nodig via onze eigen technische dienst.

Oeps, in uw zoektocht naar 'zuiver en gezond' zien we je niet graag gaan.

Heb je iets niet duidelijk of een bijkomende vraag, geef het hier gerust aan? Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Of toch bye bye?