Coherent water beïnvloedt uw darmen positief

Analemma (coherent)water voor optimale cellen

 De cellen van ons lichaam bestaan voor 99% uit H2O-moleculen (in volume of aantal).

Het is daarom dat deze hele website in het teken staat van het drinken van goed en gezond water. Van levensbelang!

Er zijn al veel waterzuiveringssystemen die kraanwater zuiveren, filteren, etc. Voeg daar nu het effect van de Analemma waterstick aan toe, en je hebt het meest perfecte water dat je je kunt voorstellen! Of laat een Analemma-module op uw hoofdwaterleiding plaatsen.

 

Analemma op uw hoofdwaterleiding

Gestructureerd water

 De Analemma waterstaaf is een stick van kwarts, gevuld met een unieke coherente waterkwaliteit die water en andere (koude) vloeistoffen coherent maakt. Het water in de Analemma stick is volgens een natuurlijk proces geordend en in coherente staat gebracht. Dezelfde techniek is ook verwerkt in de module voor de hoofdwaterleiding.

In water bewegen H2O-moleculen op een chaotische en onregelmatige manier. De informerende invloed van de Analemma verandert de toestand van water door de H2O-moleculen te herschikken in een vloeibaar kristallijne structuur. Deze structuur is blijvend. De stabiliteit van de kristallijne structuur heeft een verrassend groot effect op levende wezens. Omdat water in staat is om ander water te informeren, creëert de informatie uit de Analemma de coherente structuur van de watermoleculen in het water. Dat water informeert vervolgens het water dat in jouw lichaam zit en hierdoor ontstaat optimale ordening in en rond alle cellen.

Jarenlang hebben de ontwikkelaars Eric Laarakker, Dolf Zantinge en een team wetenschappers onderzoek gedaan naar de structuur van water. Het is hen gelukt om de structuur van de moleculen in water te veranderen van chaotisch naar coherent.

Analemma, als waterstick of als module op de hoofdwaterleiding transformeert gewoon kraanwater in volledig spectrum, coherent water.

Onderzoek en meer informatie

 Lees hier het GlycanAge onderzoek dat is uitgevoerd

Lees hier het rapport van 78 pagina’s dat in januari 2023 uit is gebracht.

Lees hier over de helende kracht van water in onderstaande artikel gepubliceerd in Mantra, september 2022

Verjonging door Analemma

 GlycanAge is een uiterst nauwkeurige gezondheidstest.

Het is de meest nauwkeurige test die beschikbaar is op het gebied van biologische leeftijd en welzijn. GlycanAge is wereldleider in glyco-wetenschap. Hun bekroonde wetenschappers lopen voorop in de biochemie en moleculaire biologie. Al meer dan 20 jaar bestuderen ze alles rondom veroudering en publiceren hun bevindingen in meer dan 120 wetenschappelijke tijdschriften.

Het team van Analemma werkte samen met GlycanAge om de impact van Analemma-water op de menselijke gezondheid te testen. In de studie consumeerden de deelnemers drie maanden lang water dat door Analemma behandeld was. Het resultaat was verbluffend; bij nagenoeg alle deelnemers werd een verjonging van de biologische leeftijd gemeten tussen de 1 en 12 jaar. Op cellulair niveau werd hun hele systeem nieuw leven ingeblazen!

Lees hier het onderzoeksrapport.

Analemma voor coherent gestructureerd drinkwater

De verdeling van de Analemma waterleidingmodule en stick loopt via een aparte website, waar u een bestelaccount kunt aanmaken. Verzending verloopt vanuit de EU, waardoor er geen douane-heffingen en dergelijke zijn. Mocht u bij bestelling graag geholpen worden dan kan dit via het nummer +32 (0)495 229850.