BestWater Technologie

Leiding-, regen- of putwater vindt door deze behandeling zijn oorspronkelijke zuiverheid en kracht terug.  

Gecertificeerd resultaat.

Stap 1:     Waterbehandeling in het 3-voudig voorfiltersysteem

Het leidingwater wordt voorbehandeld: de 2 sedimentfilters filteren alle zwevende deeltjes en partikels uit het water. In de actieve koolfilter die bestaat uit kokoskool, zeolietmineraal, koraalzand en siliciumgranulaat, worden ook de in het water opgeloste gassen zoals bv. chloor, fluor, koolwaterstof- en ammoniakverbindingen eruit gefilterd.

Stap 2:     Waterreiniging door omgekeerde osmose

In deze fase wordt de zuiveringsgraad van het water nog verhoogd. Het voorbehandelde water stroomt verder naar de moleculaire filter, en wordt door omgekeerde osmose van alle resterende verontreinigingen bevrijd. Dit proces gebruikt de natuurlijke osmose kracht van water, maar keert die om: door de leidingdruk wordt het water door een fijn membraan (Filmtec TFC gepatenteerd door NASA) geperst, waarvan de poriën zo klein (1/10.000e van een micron) zijn dat enkel de watermoleculen erdoor passen.  

Alle grotere moleculen (pesticiden, zware metalen, medicijnresten, hormonen, bacteriën, virussen, radioactiviteit, nanodeeltjes, …) worden met een filteringsgraad van 99% tegengehouden en in de afvoer geleid. Het gezuiverde water wordt verzameld in de voorraadtank.

Stap 3:     Waterenergetisering – vitalisering en dynamisering

Na de reiniging door omgekeerde osmose bevindt het water zich in een chemisch zuivere toestand, maar mist het nog steeds veel van het energiepotentieel. Daarom vloeit het vlak voor de afname door 2 energetiseringsmodules:

  1. HE Module met bergkristal. Hier wordt het water opgeladen met biofotonenenergie, de frequenties van de aarde en het kleurenspectrum van het licht (2,5 tot 160 Hertz). Het water is nu gevitaliseerd, treedt in resonantie met het menselijk lichaam  en werkt harmoniserend.
  2. Aqua-Lith Crystal Energy-module. In deze tweede nafilter stroomt het osmosewater rechtsdraaiend door 2 spiralen en wordt het door zeolietmineraal gestructureerd. In dit vulkaangesteente zit miljoenen jaren oud kristalwater opgeslagen. Haar waardevolle informatie wordt op het water overgedragen. Daarna stroomt het water door een laag micro-silicium-kristallen, opgeladen met biofotonen-energie (het enige systeem ter wereld). Hier krijgt het water de frequentie 1013 Hertz (natuurlijke bioresonantie, die van onze cellen). 

Het uiteindelijke resultaat is zuiver, zwak gemineraliseerd water met een droogrest van 26mg/l.

Een krachtig, compact systeem met grootse werking

Filtratie door omgekeerde osmose is de meest natuurlijke manier om water te zuiveren. Dit is een technologie die door de NASA in de ruimte wordt gebruikt. De kwaliteit en efficiëntie van omgekeerd osmose gefilterd water is afhankelijk van:

  1. De kwaliteit van het membraan (poriegrootte): om alleen watermoleculen door te laten, is het nodig dat de poriën van het membraan maximum 1/10.000e van een micron zijn. Dit is het membraan dat wordt gebruikt door BestWater.
  2. De hoeveelheid water nodig om 1 liter water te filtreren. In de beginfase van omgekeerde osmose was er wel 9 liter water nodig om 1 liter gefilterd water te verkrijgen!  Afhankelijk van het gekozen filtermodel, maar ook de beschikbare waterdruk, heeft de BestWater-technologie dit verbruik verlaagd tot 0,2 liter en maximaal 3,5 liter per liter gefilterd water. Hoe hoger de waterdruk, hoe minder water nodig is voor filtratie. Er is altijd de mogelijkheid om een pomp toe te voegen om de waterdruk van een kraan te verbeteren.

Een bron van zuiver en vitaal drinkwater bij je thuis

De Jungbrunnen waterfiltersystemen van BestWater zijn compact en over te plaatsen. 

Thuis, op uw zaak, of in een praktijk, overal waar een gewone wateraansluiting voorhanden is, kan het systeem worden ingezet. Het meest voor de hand liggende is onder het aanrecht in de keuken, maar ook een wandmontage in de kelder of in een bergruimte laat zich probleemloos toe. 

Door de keuze van hoogwaardige componenten, grotendeels uit eigen productie, verzekert BestWater dat in geen gevallen ongewenste stoffen in het water oplossen.

Ontdek hier de specificaties van de verschillende systemen: