Een vlog-video over orthomoleculaire suppletie, zuiver drinkwater en het belang van een DNA-profiel om de suppletie-noden deftig in kaart te brengen.

In onderstaande vlog-video besteed ik aandacht aan een eigenaardigheid die ik maar al te vaak tegenkom bij huisbezoeken-vanwege-interesse-in-zuiver-drinkwater, lees het uitleggen van de werking en van de grote voordelen van een Jungbrunnen waterfilter.

Ook nu kwam ik weer in een keukengesprek terecht waarbij de dame aangaf per dag voor ruim € 3, bijna € 4 aan orthomoleculaire supplementen te gebruiken, en bovendien was dit bedrag in een recent verleden bijna het dubbele. En die supplementen werden genomen bij ontbijt, lunch, avondmaal en voor het slapen gaan. En daar komt ie, ze werden ingenomen met glazen kraantjeswater met een droogrest van zo’n 400 ppm!! Grrrrr.  Dergelijk water is absoluut gehandicapt in haar vervoersfunctie en ik heb het begrip overgenomen van een dierbare oom: dergelijk water is een sluipmoordenaar van het ergste soort, die je gedurende de laatste 20 jaar van je leven gaat bespelen, kleineren en kwetsen.

Soit, veel kijkplezier voor nu en weet dat ik u graag verder help onder het motto “Dit water verandert uw leven”. Niets meer, niets minder.

Als het gaat om orthomoleculair-onderricht dan kan ik het BIOK in Tessenderlo van harte aanbevelen: het Belgisch Instituut voor Orthomoleculaire Kennis met Angélique en Kristof als fijne bezielers.