Ontgiften, Filterwater & Omega-vetzuren

Detoxen en ontgiften

Afgelopen week had ik een interessante gedachtenwisseling met een zekere Noud uit Eindhoven. Ergens in augustus/september van dit jaar wil hij een Jungbrunnen 66 Ultimate laten plaatsen, hetgeen mij altijd blij maakt.

Mijn blijdschap werd ‘instant’ toen ik op zijn Facebook-pagina een Noud-persoonlijke samenvatting zag passeren van ons gesprek. Met goedkeuring van Noud deel ik zijn tekst hier met u, lezers van dit blog. In de overtuiging dat enkelen van u de gezondheidsweg van zuiver water, vetzuren en detoxen in zullen slaan. Ik help u graag verder.

πŸ‘‘ πŸ‘‘ Β πŸ‘‘ Β  πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘ Β  πŸ‘‘ Β πŸ‘‘ πŸ‘‘

Laatst sprak ik iemand (= RaphaΓ«l Claessens) en die zei β€œWater is mijn medicijn” Noud …

Tja, dan gaat Noud aan … dan begint Noud zijn motortje te draaien … dat vind ik heel interessant …

Ik zou persoonlijk eerder zeggen β€œLaat Water je geneesmiddel zijn”. Dit omdat ik namelijk niet zoveel op heb met medicijnen, zoals velen van jullie inmiddels wel weten denk ik …

Ik ben meer van 100% natuurlijk, natuurlijk

Dat water belangrijk is dat wist ik al en ook dat de meeste het niet zo serieus nemen. We behoren voor meer dan 80% uit water te bestaan, het ene onderdeel in ons heeft wat meer nodig dan het andere, maar ik zal je de details besparen. Feit is dat deze mensheid chronisch aan het uitdrogen is en ze zijn vaak onwetend en ook negerend, maar het brengt je niet veel goeds als je je niet bewust bent dat het heel belangrijk is je vochtbalans op peil te houden.

Als ik veel drink moet ik doorlopend plassen Noud ..!? Tja, dat komt nu juist omdat je te weinig drinkt ! Als je terug komt van vakantie en je geeft weer voor het eerst de plantjes water, wat gebeurt er dan … Juist, dan wil de grond het water niet opnemen en alles loopt er langs, dat komt omdat de grond is uitgedroogd, zo werkt dit bij de mens ook !!

Tot het op gegeven moment te laat is, mensen ziek worden/zijn en dan willen ze de oplossing … en het liefst in 2 dagen en het mag nog niets kosten ook … Ja, zo werkt het niet ben ik bang … ?

Ik vraag me dan altijd af, waarom niet eerder. Waarom niet een beetje preventief voor jezelf zorgen … Waarom zien we het als kosten en niet als investering in je eigen toekomst ? Het kan je zoveel brengen in dit leven …

Ik heb er lang over nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat veel mensen last hebben van β€œZiekte te kort” … Het is vaak gewoon nog niet erg genoeg op de een of andere manier … Voordat mensen bereid zijn wat geld aan zichzelf uit te geven, om voor zichzelf op zoek te gaan naar de bron van alle ellende en/of het te voorkomen … Persoonlijk vind ik dat heel jammer. Dit ook omdat ik eerder anders heb geleefd ook, ik ben zeker geen uitzondering !!

Maar, omdat ik nu weet hoeveel gelukkiger je bent als je in een gezond en sterk lichaam mag leven in deze wereld wil ik het wel delen met jullie. Bronaanpak is mijn ding geworden en zal het blijven tot ik mijn laatste boterham eet

En ja, ik ben 18 jaar met 43 jaar ervaring inmiddels en ga nog een hele tijd mee is mijn plan … Β Laten we hopen dat het universum het goede met me voor heeft en dat ik nog vele mensen mag helpen En niet alleen mensen maar ook dieren !! Want daar is dit allemaal nΓ©t zo belangrijk voor, realiseer je dat goed.

Na wat contact en info over en weer, ben ik over water β€˜t hier volgende te weten gekomen en wil dit wel met jullie delen. Ik ben blij dat ik weer veel heb mogen leren en/of bevestigd heb gekregen hetgeen ik dacht al te weten. Heel dankbaar voor !! Koen en RaphaΓ«l weten waar ik over spreek Β mijn dank daarvoor en we blijven in contact !

Met water hebben we 3 contact momenten:

  1. Inname via de mond (een gezondheid/ongezondheis-effect van ongeveer 70%)
  2. Huid, badderen en douchen (ongeveer 30%)
  3. Veel van onze apparaten gebruiken water en bij slecht water verkalken mogelijk sneller en gaan daardoor slechter werken en ook meer energie verbruiken.
Β 

Water is heel gevoelig voor zijn omgeving. Energetisch neemt de kwaliteit mogelijk sneller af dan je denkt. Hoe komt dat ? Water is bijv. programmeerbaar! Water zit vaak in plastic flessen met weekmaker erin waar we heel ernstig ziek van kunnen worden. Daarom drink ik hoofdzakelijk water uit glazen flessen en wil iedereen dit adviseren! En mocht je toch kunststof drinkflessen hebben, let erop dat plastic drinkflessen BPA vrij zijn a.u.b.

(Bisfenol A (BPA (Bisphenol A)) is een chemische stof die in veel producten voorkomt. BPA wordt gebruikt in plastics die worden toegepast in bijvoorbeeld bouwmaterialen, elektronica, plastic flessen, (voedsel)verpakkingsmateriaal, implantaten, infuusapparatuur en speelgoed.)

Stukje info. Iedereen kent wel computerchips, ’t geheugen van je computer of smartphone en iedereen weet dat deze chips programmeerbaar zijn, toch …?

Waar zijn die chips nu ook alweer van gemaakt, silicium, een verfijnde vorm van zand, ja hoe basic is dat, gewoon zand … En waar komt dat zand nu ook alweer vandaan, uit de zee. Daarom heeft water en zand, kristallen, mineralen zo’n binding met elkaar … juist ze waren en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden ! Misschien dat je nu begrijpt waarom water programmeerbaar is. En wat houdt dit nu in voor ons mensen …?

Wat is super belangrijk, goed water en het geeft je heel veel voordelen ook en slecht water heeft tegen gestelde gevolgen en niet alleen voor je gezondheid, je welzijn en je energie !

Als je bijvoorbeeld Chloor in je water hebt en je filtert het uit je water, in de gedachte nu is het schoon, en je gaat dat water drinken, dan denkt het lichaam nog steeds dat er Chloor in dat water zit en zal navenant daarop reageren. Dit komt omdat het water nog steeds de programmering van β€˜t Chloor in zich heeft. Dus ook de programmering moet je verwijderen bij het zuiveren en revitaliseren van je water. Bijzonder of niet …

Ja, en hoe doe je dit dan … ?

Dus hoe zuiver je water nu goed …

  1. Water moet stoffelijk gezuiverd worden. Alle medicijnresten, drugsafval, hormonen moleculen etc. eruit, dat is stap 1.
  2. Water dient qua geheugen gewist te worden. Dit noemen we fijnstoffelijk zuiveren en dat is stap 2.
  3. Water moet weer de goede frequentie krijgen. Alles in de natuur heeft zijn eigen trilling/frequentie. De mens met een basisgezondheid meet tussen de 6500 – 8000 Bovis. Bovis is de schaal van de aarde. Bij een lagere waarde ga je energetisch uitgeput raken. In tijden van elekrosmog en stralingsfrequenties alom bets levend water drinken in de orde van 33.000 tot 66.000 Bovis. Zo niet, dan ben jij misschien die iemand die doorlopend moe is?
Β 

Tja, hoe zie ik het nu … Vitaal water heeft voor ons meerder functies. Het heeft een transportfunctie, vervoert voor ons de goede bouwstenen en informatie. Het is heel belangrijk dat de vochtbalans in ons lichaam op peil is. Het voert voor ons ook het afval af. Daarom is detoxen, met het goede middel in combinatie met β€˜n goed watertje zo belangrijk.

De detox die ik gebruik capteert middels een bijzondere zeoliet zware metalen en toxische stoffen, hormoon moleculen en vaccinatie resten en meer en voert ze uit ons systeem af zodat ze ons geen schade meer kunnen berokken. Het zorgdragen dat je celmembranen soepel en toegankelijk zijn door een goede Omega-6 versus Omega-3 balans, zodat het water met detox makkelijk naar binnen kan om te poetsen en het kwalijke af te voeren en het goede achter te laten, is ook van levens belang. Je verder voeden met hoogwaardige voeding en de nodige supplementen is ook cruciaal. Zorgen voor voldoende rust en balans in je hoofd idem. Voldoende beweging en leven in zuivere lucht is ook zo belangrijk. Je weet het misschien niet, maar we eten ongeveer 1,5 kg dag dagelijks, als het goed is drink je meer dan 2 liter goed water, maar we eten 12 kg lucht … !! Dus hoe belangrijk denk je dat goede lucht is …

Heb je vragen of wil je meer weten, neem gerust contact met me op. Ik ben er altijd voor iedereen !

Warme groet van Noud

RaphaΓ«l Claessens waterconsulent omgekeerde osmose

Gerelateerde artikelen