Biofotonen en lichtfeesten

Nu Maria-lichtmis sinds donderdag 02 februari weer achter ons ligt merken we dat de dagen serieus lengen. Het licht ‘groeit’ en de lente kondigt zich in al haar bescheidenheid via de sneeuwklokjes aan.

In deze Vlog besteed ik aandacht aan het belang van licht in uzelf én in uw directe omgeving. En hoe u dit energie-niveau positief kunt beïnvloeden met de Jungbrunnen waterfilters, een product van Germaanse vorsers. Der Medizinische Woche in het Duitse Baden Baden is jaarlijks een zalige bijeenkomst van klassieke wetenschappers, natuurwetenschappers en sjamanen. Want “wie geneest heeft gelijk”, hoe bizar dat genezingsproces ook wordt gestimuleerd.

En belangrijke rol in genezing speelt de mysterieuze epifyse, de pijnappelklier. Als speler in het spel van het hormoonstelsel, die onze volle aandacht behoeft. Het zeoliet gesteente is een perfect onderhoudsproduct voor het menselijke lichaam.

En met al deze kennis leefden zij nog lang en gelukkig, met water als het goedkoopste medicijn.. Goed water, beter water en het beste water.

Het Jungbrunnen waterfilter geeft compromisloos het beste drinkwater, ik vertel u graag hoe dat precies zit.

Veel plezier bij het beluisteren van mijn vlog van vrijdag 3 februari 2023.

Biofotonen, energie en levenslicht.

Gerelateerde artikelen