30.000 & 1.000.000.000

30.000 en 1.000.000.000, 30-duizend en 1-miljard!

Welke getallen hebben betekenis voor jou?

Ikzelf heb iets met de getallen 7 en 9, ik rijd graag aan exact 70 of 90 km/uur, hoewel ik in mijn enthousiasme ook jammer genoeg af en toe ‘beloond’ wordt met een betalingsverzoek van justitie. Sommige getallen maken indruk op mij, met andere getallen heb ik absoluut niets. Onmogelijk voor mij om bijvoorbeeld de nummers van de snelwegen of de Franse departementen te onthouden, wat maakt het ook uit?

De getallen 30.000 en 1.000.000.000 deden mij aanvankelijk duizelen, maar geven nu richting aan wat ik professioneel doe: mensen stimuleren om zuiver water te drinken én om zuivere lucht in te ademen. Want, en nu komt het, een mens drinkt in zijn leven 30.000 liter water en ademt in datzelfde leven 1.000.000.000 (1 miljard!) keer in en uit. En dit alles start bij het eerste vullen van de longen meteen na de geboorte, wat een zalig moment.

Zuiver drinkwater, zuivere ademlucht

Zou dus niet iedereen die begaan is met zijn gezondheid het belang van deze getallen moeten kennen? Thuis of professioneel, omring jezelf met zuivere lucht, gebruik zuiver water. En mocht je deze niet vanuit de natuur ter beschikking hebben, doe dan een beroep op hulpbronnen. Want zuiver water, zuivere lucht is het ware herbronnen. Zoals een vakantie aan zee, frisse berglucht of een verblijf in een kuuroord als Baden-Baden.

Meer dan hulpbronnen, mijn advies

Ik help je graag deze hulpbronnen ontdekken. Contacteer me gerust voor een vrijblijvende gedachtenwisseling en advies. Welkom!

Gerelateerde artikelen

Start to Drink
Blog

Start-to-Drink

Start to Drink, want Drink je wel genoeg? Water, welteverstaan! Nooit dorst? Je bent geen waterdrinker? Dan hoor je bij de 50% van de West-Europeanen

Read More »
After Sales en Onderhoud
Blog

Onderhoud en nazorg

NAZORG & ONDERHOUD Inderdaad, met onderstaande berichtjes val ik mogelijk in herhaling, ja ik weet het. Ze zijn echter te belangrijk om toch niet nogmaals

Read More »