Een veelzijdige kraan in onze keuken.

Yihaa, zo blij weer!

Overvloed manifesteren

Ook wij hadden in de maand november een financiële meevaller. Ons vertrouwen in en het manifesteren van een bescheiden ‘overvloed’ heeft ons niet teleurgesteld. Datzelfde manifesteren én de nood aan vitalisering is trouwens iets dat ik beschouw als een geschenk van vriend Covid. Ieder nadeel heb zijn voordeel zeker?
Minder café- en horecabezoek en minder culturele mogelijkheden, meer natuur en strandwandelingen hebben mij doen beseffen dat de balans tussen natuurlijke en niet-natuurlijke prikkels in mijn leven belangrijker is dan ik aanvankelijk dacht. Overprikkeling was vaak mijn deel, met zekere hersenstormen tot gevolg en minder focus doorheen de dagen en de weken. Onrust was dominant aanwezig.

‘Valt het je op dat de zon feller schijnt als de rook rond je hoofd is verdwenen’

Manifesteren, visualiseren en affirmaties haal ik steeds vaker uit mijn ‘toolbox’ tevoorschijn om gemoedsrust te vinden. Boudewijn de Groot bezong het als ‘Valt het je op dat de zon feller schijnt als de rook rond je hoofd is verdwenen’. Zoo mooi.
Zoo mooi ook dat sedert enkele dagen een nieuwe kraan onze keuken siert. We hebben het standaard kraantje van onze Jungbrunnen-uit-2008 vervangen door een absoluut sierraad waar het gefilterde water plots ook aan 100°C uitstroomt. Die temperatuur kan overigens volledig via een app ingesteld worden. Om ecologische redenen – dat was toch onze misschien niet geheel doordachte redenering – hadden wij de boiler onder het aanrecht al langer weggehaald en vervangen door een oude ‘moor’ voor het warme water. Dat kleine kraantje en die oude ketel zijn dus nu vervangen door een geavanceerde alles-in-één kraan. Wat een transformatie in onze keuken, wat een gemak!

Gemak – Gezondheid – Ecologie – Kostenbesparing!

Gemak – Gezondheid – Ecologie en Kostenbesparing zijn de vier kernwaarden waar ik u graag mee van dienst ben. En dat sinds 2008, toen ik mijn eigen BestWater Jungbrunnen-systeem liet plaatsen hier in De Haan.

Gerelateerde artikelen

Black-Friday
Blog

Black-Friday

Black-friday heeft ook een plaatsje in de agenda gekregen van menige Europeaan en Belg. Het fenomeen is overgewaaid over de Atlantische Oceaan en is het

Read More »