Geef een zieke hond Jungbrunnen filterwater

Ik ben erg gehecht aan mijn hond Nyong’o, een Rhodesian Ridgeback die 01 mei haar 5de verjaardag zal vieren. En in die 5 jaar heb ik al zo ontzettend veel plezier aan haar beleefd, dat het aan mijn hart ging om te zien dat haar weerstand danig op de proef werd gesteld. Haar buik zat vol zweren. Deze heelden weliswaar, maar daar kwamen even zoveel nieuwe zweren voor terug. En ook haar levendigheid en enthousiasme was duidelijk afgenomen.


Al enkele dierenartsen bezocht, zonder resultaat. Als hondenbezitter ken je ook vele collega-hondenbezitters en samen deel je het geluk van de dagelijkse natuurwandelingen met je viervoeter.
Intuïtief kom ik al jaren goed overeen met Jeff en ditmaal hadden wij elkaar tamelijk lang niet gezien. Hij bekeek Nyong’o en zag ook dat ze niet dezelfde was. Hij raadde mij aan haar dieet eens uit te laten testen bij Yvan in Jabbeke, die ik nog kende van de hondentraining.


We namen alle voedingsmiddelen mee die we Nyong’o gaven en een voor een testte Yvan middels bio-resonantie uit of het betreffende middel haar kracht gaf, of juist niet. Tevens testte hij combinaties van voedingsmiddelen, want heel eigenaardig, soms reageert een hond positief op bijvoorbeeld wortelen en venkel individueel, maar niet op de combinatie van deze twee. Een hele puzzel dus, met geduldige metingen.


Natuurlijk hadden wij ook ons Jungbrunnen filterwater meegenomen, in een inox-fles. En wat bleek, plaatselijke leidingwater én ook het filterwater in een inox fles verzwakte haar! Maar het Jungbrunnen-water in een niet-inox bak of fles…..versterkte onze Nyong’o duidelijk. Oef, voor een verdeler van Junbrunnen waterfiltersystemen.


En dit was iets wat Yvan al vele malen tegen was gekomen en hem zorgen baarde: leidingwater of inox-drink- en voederbakken hebben zelden een versterkend effect op de vele honden die hij testte.
Wij togen huiswaarts met geheel nieuwe dieet-inzichten en gooide de voeding radicaal om. 4 weken verder en onze Nyong’o is een andere hond: glanzende huid, de meeste wonden geheeld en vol energie en levensvreugde.


Dank u Jeff, dank u Yvan!! Voor meer informatie https://www.yvans.net

Gerelateerde artikelen