Het argument ‘zuiver water’ was wél belangrijk

In de categorie klant getuigenissen ontving ik eerder deze week onderstaande, een gezin met 4 kinderen uit Jabbeke. Ze kozen voor een geavanceerd systeem wat ook aan de vaatwasmachine werd gekoppeld.


Enig overleg ten huize was nodig, de aankoop van het Eoli-systeem was toch wel een hele uitgave …


Het kraantjewater vulde al onze drinkflessen, waardoor het argument ‘sleuren met glazen flessen (plastiek was al verbannen)’ geen indruk maakte. Bovendien moet de drinkfles van onze jongste telg met zorg gevuld worden, er is immers water en water. Enkel het juiste water wordt door haar gesmaakt, daarin wordt ze bijgetreden door haar moeder.


Het argument ‘zuiver water’ was wél belangrijk


Er werd een deal gesloten: oké, mits ook nog het oorspronkelijke water beschikbaar bleef (voor het geval dat) én de vaatwas van dat water kon genieten. Nu twee jaar later, zijn we meer dan overtuigd dat we het systeem veel eerder hadden moeten aanschaffen.


Hier wordt water verorberd. Het eerste werk ’s morgens, het laatste ‘s avonds: een ‘pint’ water vullen en met smaak leegdrinken. Een weldoener voor het spijsverteringsstelsel (!) en het hele lichaam.
Liters water verdwijnen in de drinkflessen om de dag door te komen. Ons water is immers lekker, op het werk of op school smaakt het water naar iets anders. Het water vervangt ondertussen alle frisdrank, volgens de oudste telg was ooit een bijna dagelijkse noodzaak. We besparen ons dus toch wat gezeul met flessen.


En de vaat, die blinkt. Ook dat is mooi meegenomen.

Gerelateerde artikelen

Black-Friday
Blog

Black-Friday

Black-friday heeft ook een plaatsje in de agenda gekregen van menige Europeaan en Belg. Het fenomeen is overgewaaid over de Atlantische Oceaan en is het

Read More »