Het argument ‘zuiver water’ was wél belangrijk

In de categorie klant getuigenissen ontving ik eerder deze week onderstaande, een gezin met 4 kinderen uit Jabbeke. Ze kozen voor een geavanceerd systeem wat ook aan de vaatwasmachine werd gekoppeld.


Enig overleg ten huize was nodig, de aankoop van het Eoli-systeem was toch wel een hele uitgave …


Het kraantjewater vulde al onze drinkflessen, waardoor het argument ‘sleuren met glazen flessen (plastiek was al verbannen)’ geen indruk maakte. Bovendien moet de drinkfles van onze jongste telg met zorg gevuld worden, er is immers water en water. Enkel het juiste water wordt door haar gesmaakt, daarin wordt ze bijgetreden door haar moeder.


Het argument ‘zuiver water’ was wél belangrijk


Er werd een deal gesloten: oké, mits ook nog het oorspronkelijke water beschikbaar bleef (voor het geval dat) én de vaatwas van dat water kon genieten. Nu twee jaar later, zijn we meer dan overtuigd dat we het systeem veel eerder hadden moeten aanschaffen.


Hier wordt water verorberd. Het eerste werk ’s morgens, het laatste ‘s avonds: een ‘pint’ water vullen en met smaak leegdrinken. Een weldoener voor het spijsverteringsstelsel (!) en het hele lichaam.
Liters water verdwijnen in de drinkflessen om de dag door te komen. Ons water is immers lekker, op het werk of op school smaakt het water naar iets anders. Het water vervangt ondertussen alle frisdrank, volgens de oudste telg was ooit een bijna dagelijkse noodzaak. We besparen ons dus toch wat gezeul met flessen.


En de vaat, die blinkt. Ook dat is mooi meegenomen.

Gerelateerde artikelen

Start to Drink
Blog

Start-to-Drink

Start to Drink, want Drink je wel genoeg? Water, welteverstaan! Nooit dorst? Je bent geen waterdrinker? Dan hoor je bij de 50% van de West-Europeanen

Read More »
After Sales en Onderhoud
Blog

Onderhoud en nazorg

NAZORG & ONDERHOUD Inderdaad, met onderstaande berichtjes val ik mogelijk in herhaling, ja ik weet het. Ze zijn echter te belangrijk om toch niet nogmaals

Read More »